naslovnica / kade / materijali i jamstvo
MATERIJALI I JAMSTVO
Kupaonske kade izrađene su od visokokvalitetnog sanitarnog akrila postojane bijele boje kojem je najvažnija značajka lakoća održavanja. Visoku čvrstoću postižemo armiranjem stakloplastikom. Svaka kupaonska kada može biti u izvedbi za uzidavanje, s oblogom i postoljem i u masažnoj izvedbi! Svaku masažnu kadu prije isporuke testiramo kako bi mogli jamčiti pouzdan rad.
Pojedini modeli su dostupni u izvedbi s reljefnim dnom.
LAKOĆA ODRŽAVANJA
Sanitarni akril je takvog kemijskog sastava da se nečistoća lako odstranjuje pomoću bilo kojeg neabrazivnog sredstva za čišćenje kupaonica ili sanitarija.

JAMSTVO I SERVIS

Za akrilnu površinu postojane bijele boje jamčimo pet godina, na masažne sisteme jamstvo je dvanaest mjeseci. Kade servisiramo unutar i izvan jamstvenog roka.

  Lepoglavec jamstvo
Materijali za kade
Obloga kade  
JEDNOSTAVNA UGRADNJA
Svaku kadu s oblogom za suhomontažnu ugradnju isporučujemo sastavljenu sa čvrstim, pocinčanim, čeličnim postoljem. Zidarski ili keramičarski radovi pri ugradnji nisu potrebni što skraćuje vrijeme na gradilištu.
SVAKA KADA MOŽE BITI IZRAĐENA U MASAŽNOJ IZVEDBI
Masažnu kadu odabiremo u tri jednostavna koraka:
  • koje dimenzije kade mi odgovaraju?
  • koji model kade mi se sviđa?
  • koji masažni sistem želim?
 

ŠTEDNJA VODE

Voda je jedan od najvažnijih priprodnih resursa današnjice, pa ako ste se zapitali koliko ćete vode potrošiti za masiranje, odgovor je:
isto kao i za obično kupanje!

Sistem vodene masaže "Lepoglavec" je dizajniran tako da kroz usisni ventil zahvaća vodu iz kade i kroz sistem pumpe i cijevi distribuira natrag u kadu kroz mlaznice, što znači da se voda za kupanje koristi i za masiranje.

 

BRIGA ZA OKOLIŠ

U proizvodnji beskompromisno koristimo materijale neopasne za okoliš što potvrđuje "Izviješće o ispitivanju fizikalnih i kemijskih svojstava otpada za trajno odlaganje" Zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar (mišljenje analit. br. 05803 0014/12).

  Zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar